Een mooi Stibig-feestje:

Op 21 juni mochten we de eerste diploma’s uitreiken aan het eerste cohort van onze opleiding. Dat hebben we vol trots gedaan, een beetje op onszelf voor het opzetten van deze opleiding, maar vooral natuurlijk enorm trots op onze fantastische cursisten!

Het examen bestond uit onder andere een coachinggesprek en een presentatie van de cursist over de invloed van de opleiding op haar/zijn persoonlijke en professionele ontwikkeling. Mooi om te zien en te horen – zo heeft een van onze afgestudeerden in de afgelopen twee jaar een volledige IM-praktijk opgezet.

De cursisten waren erg blij met hun resultaat, en heel tevreden over het traject.

Gelukkig voor hen en voor ons, stopt de opleiding hier niet. Stibig gaat vanaf dit jaar masterclasses organiseren voor de alumni! Meer nieuws volgt op deze site, in de nieuwsbrief en op de sociale media.

Na afloop van de diplomauitreiking hebben we met cursisten en docenten een mooie en gezellige vaartocht door Amsterdam gemaakt.

vaartocht diplomadag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s