Deze opleiding zet aan tot verdieping, leergierigheid en nieuwsgierigheid. Ik leer veel, onder andere over het brein en de wisselwerking met het lichaam, coachvaardigheden die je meteen praktisch kunt oefenen en interventies die je meteen in jouw werkveld kunt toepassen.

Eigenlijk zou elke verpleegkundige deze opleiding moeten doen. Voor zichzelf en zeker ook voor de zorgvragers! Als verpleegkundig leider kun je de Integrative Medicine-visie mee uit dragen en daarmee welzijn en geluk creëren in de gezondheidszorg.

Esther, oncologieverpleegkundige

Jaren keek ik uit naar een post-hbo-opleiding als deze! Een prachtige en praktische aanvulling op de huidige zorg die ik verleen en direct toepasbaar in het werkveld.

Ik volg de lessen en verzorg de opdrachten met plezier. Ikzelf heb evenveel baat bij de gegeven lesstof als de patiënten die ik ondersteun 🙂

Johanna de Caluwé (praktijk- en diabetesverpleegkundige)

Tot nu toe ervaar ik de opleiding als zeer waardevol en ik gebruik al best wat informatie in de praktijk. Ik kijk ernaar uit dit volgend jaar weer voort te zetten!

Marieke (fysiotherapeute)

Ik ben heel blij deze opleiding te kunnen volgen. De lessen zijn intensief, maar altijd boeiend. Ik ben iedere keer nieuwsgierig naar wat de volgende les mij brengen zal.

De kennis en ervaring zijn prima in praktijk toepasbaar.

Wotienke (verpleegkundige)