Ik ben zo blij dat ik toch besloten heb deze opleiding te gaan doen. Ik twijfelde eerst of het wel wat voor mij zou zijn en of ik er in de praktijk wat mee kan.

Maar intussen wil ik stoppen met mijn baan en een eigen praktijk beginnen. Recent heb ik gesolliciteerd op een stage-aanbod als Integrative Medicine-verpleegkundige op de afdeling kindergeneeskunde in een ziekenhuis en ben aangenomen!

Esther, oncologieverpleegkundige

Jaren keek ik uit naar een post-hbo-opleiding als deze! Een prachtige en praktische aanvulling op de huidige zorg die ik verleen en direct toepasbaar in het werkveld.

Ik volg de lessen en verzorg de opdrachten met plezier. Ikzelf heb evenveel baat bij de gegeven lesstof als de patiënten die ik ondersteun 🙂

Johanna de Caluwé (praktijk- en diabetesverpleegkundige)

Tot nu toe ervaar ik de opleiding als zeer waardevol en ik gebruik al best wat informatie in de praktijk. Ik kijk ernaar uit dit volgend jaar weer voort te zetten!

Marieke (fysiotherapeute)

Ik ben heel blij deze opleiding te kunnen volgen. De lessen zijn intensief, maar altijd boeiend. Ik ben iedere keer nieuwsgierig naar wat de volgende les mij brengen zal.

De kennis en ervaring zijn prima in praktijk toepasbaar.

Wotienke (verpleegkundige)